Industrieën

Wij ontwikkelen en leveren klantspecifieke kunststof componenten en
samenstellingen in de meest diverse industrieën. Specifieke ervaringen in 1
industrietak leiden vaak tot onverwachte competentie synergieën.

Bouw en interieur ontwerp

Steeds strenger worden isolatie eisen, bestendig innovatieve design verwachtingen of kleine hulpmiddelen voor de doe het zelver. Een markt die continu in ontwikkeling is. Grote en kleine series, op maat geleverde verpakkingshoeveelheden. Wij denken mee met de klant. Indien gewenst kunnen wij ook diverse onderdelen toevoegen zoals borstels, inserts, bedrukkingen

Electronica

Jarenlange ervaring stellen ons in staat kleine tot middelgrote onderdelen in sterk wisselende hoeveelheden te produceren. Wij produceren een breed gamma aan componenten voor de electronica industrie. Hierbij kan het gaan om louter technische producten of samenstellingen waar reproduceerbaarheid belangrijk is, vaak echter worden bijkomende esthetische en functionele eisen gesteld, waarbij onze ervaring in de meest diverse materiaalsoorten van pas komt.

Verlichting

Samen met onze leveranciers zoeken wij de meest optimale oplossingen om aan de soms zeer diverse productspecificaties te voldoen. Hierbij wordt de nodige aandacht besteed aan de specifieke eisen wat betreft functionaliteit, mechanische belasting, temperatuur en electrische belasting, maar ook en vooral in de verlichtingsindustrie externe omgevingsinvloeden.

Automobiel

Wij leveren onderdelen aan third en fourth tier spelers in de automobielindustry. Met ons uitgebreid machinepark kunnen wij kleine technische producten aan, maar ook grotere zoals bijvoorbeeld nummerplaathouders. Deze accessoires vervolledigen wij, indien gewenst, met bijkomende attributen zoals dubbelzijdige hoogwaardige kleefstrippen, metalen inserts, en bedrukkingen.

Verpakkingsmaterialen

Delta Plastics produceert een brede waaier aan componenten voor de verpakkingsindustrie. Hierbij zetten wij zo veel mogelijk gerecycleerde kunststoffen in. Dit is echter niet mogelijk voor verpakkingen in de voedingsindustrie. Voor die sector gebruiken wij enkel de geeigende kunststoffen, verwerkt volgens gecertificeerde standaarden, processen en productiemidelen. Naast de op klantenmaat gemaakte onderdelen, bieden wij ook ons eigen standaard gamma transparante visitekaart doosjes aan. Op vraag kunnen wij deze in diverse semi-transparante kleurschakeringen leveren.

Diversen

Wij streven ernaar zoveel mogelijk one-stop diensten aan onze klanten te leveren. Dankzij onze diversiteit in ervaring en productiemiddelen, kunnen wij vaak de volledige componentenset van een toepassing in eigen huis realiseren, waarbij de afstemming van de verschillende onderdelen veréénvoudigd wordt. Dit realiseren wij in diverse sectoren, soms zeer specifiek zoals onderdelen van brandblusapparaten, maar ook in andere takken van de industrie.