Services

Wij ondersteunen en begeleiden U vanaf de eerste ruwe schets op de
tekentafel tot de levering van uw eindproducten of samenstellingen in de
gewenste hoeveelheden en verpakkingen.

Engineering / Co-design

U kan bij ons terecht vanaf uw eerste ideeën of pennestreken. Kleine adviezen in de beginfase van het ontwerp, kunnen een grote invloed hebben op de maakbaarheid en kostprijs van uw eindproducten.

Daarom bieden wij een uitgebreide dienstverlening vanaf de prille fase van uw project ontwerp tot en met de realisatie ervan. Wij evalueren uw 3D ontwerpen en samen met onze zorgvuldig geselecteerde matrijzenmakers en materiaalleveranciers stellen wij de meest optimale oplossingen voor.

Verrassingen zijn bij ons uit den boze, tenzij dan positieve verrassingen. Naast technische adviezen, bieden wij U ook de mogelijkheid om samen met ons de optimale matrijsconcepten te kiezen, niet alleen technisch maar ook economisch.

Spuitgietcapaciteiten

Ons uitgebalanceerd machinepark, met spuitgietmachines van 25 tot 400 ton sluitkracht, stelt ons in staat producten te produceren van minder dan een gram tot 1000 gram.

Elke industrietak heeft zijn eigen seizoenspieken en volume behoeften. Door onze aanwezigheid in een brede waaier van industrieën, en onze uitgekiende productie-capaciteit kunnen wij onze levertijden het ganse jaar stabiel en flexibel houden. Onze professionele en gemotiveerde medewerkers zijn in staat uitermate snel in te spelen op uw dringende vragen.

Daar waar nodig gecentraliseerde en geautomatiseerde processen, zowel op gebied van materiaal toevoer als producthandling, zorgen voor een kwalitatief hoogstaande en efficiënte productie.

Verwerkte kunststofmaterialen

Wij verwerken een breed gamma van standaard zowel als engineering kunststoffen. Vele daarvan vragen specifiek uitgeruste productiemiddelen. Wij stellen echter ook hoge eisen aan onze leveranciers. Daarmee bewaken wij voor U de kwaliteit van de materialen maar ook de compatibiliteit met de steeds strenger worden milieueisen. (REACH). In de mate van het mogelijke en voor de toepassing geschikte, zetten wij gerecycleerde kunststoffen in.

Hierbij een greep uit de door ons courant verwerkte materialen: PE, PP, PS, PA6, PA66, PA11, ABS, ASA, POM, PC, PC/ABS, TPE, TPV, PPS,  en andere in diverse varianten, al dan niet glasvezelgevuld, en in de door de klant gevraagde kleuren.

Printing en assemblage

Wij realiseren ook toegevoegde diensten zoals bedrukkingen of sub-assemblage.

Met zorgvuldig geselecteerde partners kunnen wij een breed gamma van de door U gewenste bedrukkingen realiseren.

Daarnaast zijn we gespecialiseerd in assemblage van diverse onderdelen. Afhankelijk van de toepassing, bieden in-house of via subcontractors de assemblage aan van onder andere:

  • Metalen inserts, schroefjes
  • Diverse kunststofonderdelen (geklikt of verlijmd)
  • Dubbelzijdige hoogwaardige kleefstrippen
  • Borsteltjes

Dit kan gaan tot de realisatie van complete verpakte eindproducten waarbij de ganse logistiek en realisatie uit uw handen genomen wordt.

Verpakking op klantenmaat

Wij beschikken over een brede waaier aan verpakkingsmogelijkheden, van gerecycleerde zakken voor bulkverpakkingen tot individuele verpakkingen per product. De verpakkingen worden op klantenmaat ontwikkeld en al dan niet op onze automatische verpakkingslijn gerealiseerd.

Hierbij waken wij erover dat de producten op adekwate wijze geconditioneerd worden zodat ze in optimale staat op de plaats van bestemming toekomen.

Indien nodig worden de goederen geleverd op gecertificeerde ISPM paletten voor internationale leveringen. Wij kunnen ook retourverpakkingen voorstellen.

s.

Kwaliteit

Kwaliteit is één van onze hoofdwaarden. Wij streven ernaar onze processen continu te verbeteren. Sinds vele jaren zijn wij gecertificeerd volgens de ISO9001 norm. In 2020 werd het ISO22000 certificaat behaald. Onze processen zowel als de geproduceerde goederen worden continu geëvalueerd en gevalideerd.

Dankzij ons geavanceerd traceerbaarheidssysteem kunnen wij steeds terugkijken in onze logistieke keten, inclusief onze leveranciers.